Aktuellt & nyheter

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI PÅ MECATRADE

Mikael, Linda, Robert, Kalle, Anders

Stängt pga. Inventering

Vi har stängt 27-28/12 pga. inventering och kan inte skicka ut något material under denna tiden, välkomna tillbaka i januari. Vi önskar alla kunder en God Jul och ett Gott Nytt År

Ny Säljare Anställd

Vi hälsar vår nya Säljare Anders Johansson välkommen den 7 November, Som kommer jobba inom Gjuterisektorn.

Stängt Fredag vecka 38

Vi kommer att hålla stängt Fredagen 21/9-2018

Återförsäljare i Sverige av Rollix produkter

Meca-Trade OY är återförsäljare i Sverige av Rollix produkter sedan 2016. Mer specifik information om Rollix produkter hittar du här. Om du har några som helst frågor eller funderingar, så hittar du våra kontaktuppgifter här.

20-års jubileum i Sverige

Nu i Maj firar vi Meca-Trade OY 20-års jubileum i Sverige. Vi vill med det tacka alla våra kunder och vi ser framemot ett fortsatt gott samarbete.

Välkommen Robert!

Vi hälsar vår nya säljare Robert Gutegård varmt välkomna till oss. Robert började 13 December 2017 och kommer i första hand att arbeta med försäljning av Sika och Rollix produkter.

Öppettider Jul och Nyår

I år 2017 kommer vi Meca-Trade OY i Jönköping ha stängt mellan Jul och Nyår 27-29 December. Så kom ihåg att beställa era varor i god tid.

Tjänsten som Lageransvarig är tillsatt

Tjänsten som Lageransvarig är tillsatt. Vi hälsar Karl-Johan ”Kalle” Blomgren välkommen till oss. Kalle börjar hos oss den 20 November.

Kom och besök oss på Elmia 14-17 November!

Vi Meca-Trade OY kommer tillsammans med Rollix ställa ut på årets Subcontractor för att visa utbudet av svängkranslager vilket vi  är återförsäljare av i Sverige.   Elmia Subcontractor 2017-10-13 14-17 November i Jönköping Monter: D01:35   Varmt Välkomna

Ny utrustning för mätning av kärngaser i järnsmälta till SweCast AB i Jönköping

Ny utrustning för mätning av kärngaser i järnsmälta till SweCast AB i Jönköping I slutet av oktober 2006 levererades en s.k. CoGas®Fe utrustning från MK Industrievertretungen GmbH i Tyskland till SweCast AB i Jönköping. MK har levererat denna typ av avancerad mätutrustning för aluminium redan tidigare, men den nu levererade utrustningen för mätningar i järn […]