Meca-Trade OY

Prisvärda produkter,
teknisk know how,
hög leveranssäkerhet

Om oss

Import- och handelsföretag

Meca-Trade OY är ett privatägt import- och handelsföretag som grundades i Finland 1984. Huvudkontoret ligger i Björneborg. På webbplatsen www.mecatrade.fi hittar du mer information om moderbolaget. I maj 1998 öppnade en filial med lager i Jönköping. Denna fristående driftsenhet servar kunder i Sverige, Norge och Danmark. Företaget har en AAA-rating sedan flera år tillbaka.

Inriktning och kunder

Meca-Trade OY levererar i första hand produkter till järn-, stål- och metallgjuterier samt till professionella modell- och prototyptillverkare. Bland våra kunder finns även andra grupper, till exempel mekaniska verkstäder och protestillverkare.

Vår framtidsvision

Den skandinaviska gjuteriindustrin visar en positiv utveckling trots hård konkurrens från lågprisländerna. Styrkan ligger i spetsteknik och ständig utveckling. Meca-Trade samarbetar med leverantörer som är starkt utvecklingsinriktade och kan erbjuda smidiga, kundanpassade lösningar genom specialtillverkning. Vi söker också aktivt efter nya leverantörer som kan uppfylla dessa krav, erbjuda attraktiva, prisvärda produkter, teknisk know-how och dessutom en hög leveranssäkerhet.

Eftersom vi är medvetna om att de flesta av våra kunder lever i en verklighet där ledtiderna är korta, strävar vi efter att kunna erbjuda snabba och säkra leveranser och snabb hjälp om problem uppkommer. Flexibilitet och hög servicegrad är två av våra viktigaste grundbegrepp.